• طرز تهیه سالاد تن ماهی

    سالاد یکی از غذاهای بسیار محبوب در بین مردم است اما اکثر افراد فقط با طرز تهیه چند مدل سالاد آشنا هستند بنابراین قصد داریم دستور پخت سالاد تن ماهی مدیترانه ای را به شما آموزش دهیم که علاوه بر سالم بودن، یک وعده غذایی کامل است. سالادها معمولا از سبزیجات درست می شوند اما با کمی خلاقیت می توانید انواع درشت مغذی ها و مواد دیگر را به سالاد اضافه کنید.

    سالاد تن ماهی سرشار از پروتئین است که کمتر سالادی با پروتئین یافت می شود. همچنین، این سالاد دارای چربی های سالم و فیبر است که بعد از خوردن آن احساس سیری خواهید داشت و مانع از گرسنگی می شود. فراموش نکنید هیچ کدام از غذاها، هوس خوردن به خوراکی ها را کنترل نمی کند و این خود ما هستیم که باید کنترل را به دست بگیریم.

    مواد لازم فلفل قرمز کبابی خرد شده:

    1. یک سوم فنجان زیتون سیاه بدون هسته:
    2. یک چهارم فنجان (خوب خرد شده باشد) تن ماهی:
    3. سه چهارم فنجان روغن زیتون:
    4. یک قاشق چای خوری سرکه بالزامیک:
    5. یک قاشق چای خوری برگ کاهو خرد شده:
    6. یک و یک دوم فنجان نمک و فلفل:
    7. به مقدار لازم کراکر سبوس دار ( اختیاری )

    دستور پخت سالاد تن ماهی مدیترانه ای

    در یک کاسه، فلفل و زیتون ها را با تن ماهی مخلوط کنید.

    در کاسه دیگری نیز روغن و سرکه را روی کاهو بریزید و خوب بهم بزنید تا برگ ها آغشته شوند.

    سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و دوباره کاهو ها را بهم بزنید.

    سالاد تن را روی برگ های کاهو قرار دهید و سپس اگر دوست داشتید همراه با کراکر ها سرو کنید.

    اطلاعات تغذیه ای مواد گفته شده در این دستور پخت برای یک وعده است که شامل یک کاسه سالاد می شود. همچنین موارد استفاده شده برای یک وعده از این سالاد است.

    • کالری: ۴۲۳
    • چربی در یک وعده: ۳۰ گرم
    • چربی اشباع در یک وعده: ۱۴ گرم
    • پروتئین در یک وعده: ۲۸ گرم
    • کربوهیدرات در یک وعده: ۱۰ گرم
    • فیبر در یک وعده: ۳ گرم
    • کلسترول در یک وعده: ۶۶ میلی گرم
    • سدیم در یک وعده: ۱۰۶ میلی گرم

  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :